Není probiotické, co se leskne. Dokonce ani neplatí, že čím dražší, tím zdravější. Jaké potíže vlastně doprovázejí význam slova PROBIOTICKÝ?
Recepty jsou na prd
Ha! Návod, ten zabiják kreativity!
Strava sojky zlověstné
Tohle není návod na zhubnutí. Ani na stoletý život. Tohle je můj myšlenkový pochod, kterým míchám své jídlo.
Vaříme z kimčchi
Sice zabíjeme mikroba, ale způsobíme blaho v obědové misce. Kimčchi skýtá spoustu příležitostí, jak si přichystat hřejivé a chuťově bohaté jídlo. Rukama.
Alkalická fermentace luštěnin
Nejsme šarlatáni a odkyselovači organismu. My jen prozkoumáváme kvašení, které běží do zásaditých hodnot stupnice pH. A smrdí čpavkem. A je moc dobré.
Mám to z internetu, dobrovolně bych to nevymyslela. A první impuls to udělat byl pocit - to je tak divné, to budu muset zkusit!
Luštěniny (konečně) každý den
Otázka prdlavosti definitivně zodpovězena! Výkrm mikrobioty vyřešen! TOP 10 způsobů úpravy! Víme první - dá se to zkvasit!
Doporučená literatura
Když se svému jídlu věnujete trochu systematičtěji, potřebujete nějakou literaturu, ke které se můžete vracet a buď čerpat novou inspiraci, anebo ověřovat a upevňovat existující poznatky. To je proces soustavného celoživotního učení.
Amazake
Jak sladká je dobrota ze zcukřené rýže, tak bude možná mírně nakyslý tenhle blogový zápisek. Kancelář pro uvádění věcí na pravou míru opět zasahuje.