
Rýže kodži část 5. – rychlé miso
Devět let doma a šest let zde na blogu. Tak dlouho do svého okolí a do vás dosti nevybíravým způsobem láduju lžíci... View Article
Devět let doma a šest let zde na blogu. Tak dlouho do svého okolí a do vás dosti nevybíravým způsobem láduju lžíci... View Article
Zde se nám hromadí recepty co během synbiotckého půstu jíme. Spíš jen jako inspiraci, než jako podrobné recepty, to by... View Article
Na vlastní střeva jsem testovala teorii, že solanin, tomatin a jiné hořké lilkovité alkaloidy se rozkládá mléčným kvašením — v pokusu zkvasit lilek potměchuť.... View Article
Tempeh je fermentovaný výrobek původem z Jávy. Díky globalizaci a hipíkům se šíří po celém světě a je to tak dobře. Jde totiž... View Article
Posledním samostatným dílem v tomto miniseriálu o lahodných plesnivých kondimentech bude návod na vlastní domácí miso, které si pošlete do budoucnosti, a až... View Article