kombuchAi
Toto je velmi experimentální verze chatovacího robota, kterého jsme od klobouku až do ponožek nakrmili všemi našimi texty ze zdejšího... View Article
Toto je velmi experimentální verze chatovacího robota, kterého jsme od klobouku až do ponožek nakrmili všemi našimi texty ze zdejšího... View Article
Kombucha to nemá u začátečníků moc lehké: vypadá jako Žvahlav, je cítit po octu a plovou v ní chuchely a kekely. Je na čase... View Article
Dokvášení sladkých limonád v uzavřených láhvích je velmi oblíbená disciplína a je až s podivem, jaký náskok má šíření neinformací nad šířením skutečně dobré a bezpečné praxe. Dovolte mi, vážení kombucháři a tibíkářky, osvětlit vám tuto problematiku uceleně, s kompletní argumentací a s příklady hlášených úrazů.
Bílý jed! Jedině hnědý, třtinový! Bez přidaného cukru! Stejně návykový jako heroin! Tak těchto hesel se dočkal základní uhlíkový energetický vektor téměř celé biosféry, bez kterého by se na světě nepohnulo, nežilo a nerostlo vůbec nic. Pojďte, mrkneme se dneska na cukr zase optikou normálního strávníka a fermentariána a možná ho vezmete na milost jako kdysi droždí, mouku či zlé, krabicové (mléko).
…a ten vykřičník v nadpisu jsme si dovolili zase po dvou letech, protože jsme si ani sami nemysleli, že se něco... View Article