Thajské kari pasty
Přinejmenším v Brně a v Praze už nebývá takový problém sehnat ingredience na většinu etnických receptů, které si usmyslíte připravit. Je sice... View Article
Přinejmenším v Brně a v Praze už nebývá takový problém sehnat ingredience na většinu etnických receptů, které si usmyslíte připravit. Je sice... View Article
Curtido je lehce fermentovaný středoamerický zelný salát. Jednoduchý, rychlý, moc dobrý. Podává se jako příloha k masu nebo třeba v El Salvadoru... View Article
První dva díly byly obecně o nukazuke a o výrobě nukadoko. Teď už zbývá jen dát dohromady věci, které se tam dají... View Article
V předchozím článku jsem psala o japonské metodě kysání nukazuke. No a tenhle článek bude o jeho výrobě. Pokud vás zajímá, co všechno... View Article
Máte doma kvásek na chleba? A kefír na mléko? A chcete ještě další tamagoči na zeleninu, které vám ji navíc připraví i za... View Article
Opice skáčou přes kapok a mangostanMám ve větvích opice rádKdyž skáčou a skáčou přes kapok a mangostan Konstantin Biebl No dobrá, tak skáčou... View Article
Mně se prostě mrkev nedaří. Tedy zejména tehdy, má-li pokud v té kyašené věci má hrát hlavní roli. Je dobrá jakou... View Article
Já vím, že tentokrát jsem úplně mimo sezónu, ale chci vám představit princip věčné lahve a mám fotku jen s těmi rajčaty.... View Article
Perila křovitá je další z věcí, které vám prodají vaši oblíbení imigranti. Jde o bylinu z rodiny hluchavkovitých, je tedy příbuzná široké skupině... View Article
V nepovedených pokusech mám dva pokusy o gundruk. No a ve sklepě už mám druhou, povedenou sklenici. Gundruk je himalajská verze nakládaných... View Article