Zkvašeno v médiích
25.04.24 🎧 Rozhovor pro ČRo Hradec Králové o knize a významu fermentování [V]
19.02.24 🎧 Rozhovor pro ČRo Brno o knize [V]
18.01.24 📰 Rozhovor pro Gurmet 1/2024 [V]
08.11.23 📰 „Cože, ocet na baru?“ — článek pro Barlife č. 111 [Z]
02.10.23 📰 „Beton nezkvasíte“ — rozhovor pro časopis Knižní nakladatel 10/23 [V]
03.09.23 📰 Rozhovor pro časopis Respekt [Z]
07.08.23 📰 Článek pro časopis Heroine 5/23 [V]
01.08.23 📰 Rozhovor pro Barlife č. 108 FoodDiversity: Lidská zvídavost nebere konce [V]
03.07.23 📰 Rozhovor pro magazín Nakladatel [V]
02.06.23 🎧 Podcast Potraviny červen 2023 s Hankou Michopulu (vydání knihy, od 44. minuty) [V]
30.04.23 📺 ČT Co babičky uměly [Z]
15.04.23 📰 Rozhovor pro ČMS Mikrobiomnoviny [V]
11.12.22 📺 ČT zelí v Pečení na neděli [V]
04.11.22 🎧 Podcast pro Aquaponii Farmia Food [V]
02.09.22 🎧 ČRo Wave v pořadu On Air [Z]
11.05.22 📰 Jídlo a radost: chlebový kvas — pití na léto 2022 [Z]
11.01.21 📰 Domácí kvašení je vzpoura proti potravinářskému průmyslu [Z]
01.12.21 🎧 ČMS přednáška Jedlé plísně v kuchyni a chuť umami [V]
25.10.21 📺 TV NOE pořad Za obzorem [V]
17.10.21 📺 ČT Co babičky uměly [V]
10.10.21 📺 ČT Co babičky uměly [V]
24.07.21 🎧 Podcast Vítr v Gastru [V]
06.07.21 🎧 Podcast Maxim Pavla Vondráčka [V]
09.05.21 📺 ČT Co babičky uměly [V]
26.04.21 📺 záznam workshopu Jarní kvašeniny [Z]
10.12.20 📺 záznam z webináře s teorií k domácímu pečení kvasového chleba [V]
19.11.20 📺 záznam z webináře o domácím hospodaření se surovinami, místem a penězi [V]
10.06.20 📺 záznam rozhovoru o fermentovaných potravinách na FB stránce Aromadoteky [V]
15.01.15 🎧 Podcast Potraviny S1E9 s Hankou Michopulu [V]
15.01.03 🎧 Podcast Potraviny S1E8 s Hankou Michopulu [Z]