E‑mailový občasník
18. ledna 2023; přečtete za 3 minutyTohle je opravdu jen krátký servisní zápisek z redakce o tom, co už se mělo stát už dávno. Mnoho našich příznivců nás sleduje sice na Facebooku a Instagramu, ale obě sítě mají velmi vychytralé algoritmy a naše příspěvky doručují jen zlomku těch, kteří by je mohli chtít vidět. Zbytek se pak nedozvídá o tom, že se chystá workshop nebo jiná událost, unikají jim zprávy o nových článcích. V dnešní době je skoro nemožné vzpomenout si na všechny projekty, které člověka zajímají a chodit individuálně po jejich webových stránkách je nad lidské síly.
Nehledě na to, že mnoho našich příznivců na sociálních sítích třeba ani neví, že píšeme tento blog s našlapaným archivem a že já provozuju e‑shop Fermentárum.
Proto nabízím možnost zapsat se k odběru newsletteru. Měl by vycházet nepravidelně, ale myslím, že jednou nebo dvakrát do měsíce dám dohromady vždycky pár zajímavostí, které by ∞Meta jistojistě stopila do propadliště dějin jako komerčně zcela nezajímavé. Už jako mladý hoch jsem měl redakční puzení a vydával jsem třídní časopis, tak si to střihnu po pár desítkách let znovu: sestavím pro vás vždycky takový kompilát toho, co si myslím, že by vás mohlo zajímat:
- novinky i tipy na starší zajímavý obsah z blogu,
- chystané i proběhlé akce naživo (přednášky, workshopy, TV, podcasty),
- události ze světa mikrobiologie,
- mikroskopické úvahy na téma jídlo, probiotika, mýty ve stravování,
- novinky z e‑shopu Fermentárum,
- občas recept,
- odkazy na zajímavé rozhovory s odborníky z navazujících oborů výživy, mikrobiologie, medicíny a potravinářství,
- a samozřejmě další.
Archiv vydání
Nyní už občasník vychází. Až se k odběru přihlásíte, nezapomeňte, že Seznam či Google třídí podobné oběžníky do různých podsložek, kde je nečekáte a kam si běžně pro poštu nechodíte.
- 9/2024 Zkvašeno LIVE, tempeh⚡hack a tipy z archivu
- 8/2024 cukr a velká veganská výzva
- 7/2024 velké téma Otázka bublavosti
- 6/2024 ostření, rok Kuchařky a proběhlý festival
- 5/2024 festival kvašení, TV dokument a vegan paštika
- 4/2024 jarní (ne)očista, ta pravá kultura, ČRo
- 3/2024 jarní fermenty, lži a mýty o jídle, pozvánky
- 2/2024 misokalkulačky, fermentování v restauracích a Rozhlas
- 1/2024 velký kombuchový speciál
- 12/2023 na skok u Sandora, salami a recyklace láku
- 11/2023 ocet na baru, vánoční dárky a trvanlivost potravin
- 10/2023 zelí a knížky na zimu, bobule a zelená rajčata
- 9/2023 rychlé miso, návštěva Mimiferments a vláknina pro studenty
- 8/2023 zavřeniny, švestky a domácí granát
- 7/2023 promítání Fermented, Alzheimerova nemoc a octové limonády
- 6/2023 kniha je vydaná, kultury na dovolené a super přednášky
- 5/2023 poslední workshop, tibíci a Zkvašeno live
- 4/2023 workshop, nová plíseň a kombuchové tipy
- 3/2023 synbiotika, workshop a nový článek
- 2/2023 synbiotický půst, online promítání FERMENTED
- 1/2023 chystáme knihu a mikrobiom vědecky
- 0/2023 startuje Zkvasitel — fermentační občasník
2 komentáře
To je paráda! Kam můžu poslat příspěvek za tuto Vaši činnost?
Zatím není potřeba, díky moc, odebírejte nás a určitě se co nevidět naskytne příležitost nás podpořit.?